A hozzám fordulók állapotának megismerése és a lehető legideálisabb fejlesztési mód megtalálása érdekében a mozgásterápia vagy fejlesztés megkezdése előtt minden esetben komplex állapotfelmérést végzek, melyre időpontot e-mailben az 1ugroiskola [KUKAC] gmail [PONT] com címen, illetve a  (30)-908-5929 telefonszámon kérhettek.

Az egyeztetéskor néhány mondatban foglaljátok össze, miben lehetek a segítségetekre, mely fejlődési terület(ek) az(ok), mellyel kapcsolatban aggodalmaitok vannak. Ezt követően küldök Nektek egy üres kérdőívet (ún. anamnézist), mely a gyermek eddigi élettörténetét térképezi fel, és amit a megbeszélt vizsgálati időpontra kitöltve kell magatokkal hozni.

​Amennyiben van a gyermeknek korábbi- a felmérendő képességterülethez kapcsolódó- orvosi vagy egyéb lelete, vizsgálati anyaga, kérlek azt is hozzák magatokkal!
​A felmérésre a gyerekek lehetőleg kipihenten érkezzenek, a felmérés előtt egyenek, igyanak.
​A felmérés a komplexitástól függően 2-3 óra.
​A felmérés után a helyszínen megbeszéljük a fejlesztésre vonatkozó javaslataimat (alapozó mozgásfejlesztés, idegrendszer érését elősegítő csoportos alapozó mozgásterápia, egyéni terápia vagy egyéb szakemberek-terapeuták  által nyújtott terápiás lehetőségek)  ezen kívül 7 munkanapon belül kaptok egy részletes írásos véleményt is, melyet szintén e-mailben- illetve külön kérés esetén, egyéb úton- juttatok el hozzátok.