Ki ne szeretne kisebb energia befektetéssel, nagyobb sikereket elérni? Jobban tervezni, szervezni, rendszerezni, a feladatokat könnyedén megoldva több szabadidőt/énidőt nyerni?

A homloklebeny terápia egy speciális mozgásterápia, melynek során mozgásos gyakorlatok segítségével ingereljük a frontális lebeny területét. Azoknak az egészséges idegrendszeri alapokkal rendelkező fiataloknak és felnőtteknek fejlesztették ki, akiket elborítanak a végeláthatatlan feladatok, sikertelennek élik meg mindennapjaikat, nehezen – ingerülten vagy alulmotiváltan – kezelik a kihívásokat és a határidőket, gondolkodásuk rugalmatlan, tanulási nehézségekkel küzdenek - a feladatok megtervezésének, megszervezésének, az automatikus tevékenységek összehangolásának területén. A felsoroltakon túl a homloklebeny terápia az autizmussal vagy ADHD-val küzdő gyermekeknek is segít abban, hogy gondolkodásuk rugalmasabbá váljon, napirendjük tervezettebb, viselkedésük kiegyensúlyozottabb legyen.

A homloklebeny tréningek alkalmával hetente 1 alkalommal (60/90 perc terhelhetőségtől függően) egyéni vagy csoportos (2-6 fő) közegben több területet egyszerre aktiváló – beszéd, gondolkodás, mozgás – feladatokkal találkozhattok. A gyakorlatok lebilincselőek, nagyon élvezetesek, már-már mulatságosak is, így játszva tehettek szert olyan készségekre/képességekre, amelyek később tanulási vagy feladathelyzetben is aktiválódnak.

A foglalkozásokra egyéni konzultáció és felmérés után tudom fogadni az érdeklődőket!