„ M.  egy évig járt az alapozó tornára. Az első két hónap után láttuk már a változásokat. M. visszahúzódó, zárkózott fiú volt – kevés baráttal. Már 3 hónap torna után rengeteg barátot szerzett az iskolában. A torna végére 180 fokot fordult a viselkedése: magabiztos, önálló, talpraesett fiú lett. Nagyon jól döntöttünk, hogy beírattuk. Azóta is rengeteg pozitív élményünk van! Rengeteg hála Áginak, aki mindvégig segített minket! ”


13 éves fiú édesanyja

 

„ D. és M.  nagyon szerették az alapozó tornát. Már az első hónap után látszott a fejlődésük. A fiúk nagyon megkedvelték Ágit, és élvezték az együtt töltött időt. Sokat  fejlődtek, változtak és ezt nagyon köszönöm, mert nagy segítség volt számomra. ”

13 és 6 éves fiú édesanyja

 

„ A közel egy év alatt rengeteg változást tapasztaltam: választékosabb beszéd, kiegyensúlyozottság, mozgáskoordináció fejlődése…stb. Ági nagyon jó hatással van a gyerekekre! Mindenkinek csak ajánlani tudom! ”


7 éves fiúk édesanyja

 

„ Egy elkeseredett helyzetben kerültünk Ági tornájára. Nehéz beismerni azt, ha segítségre van szükség. Teljesen jó példa vagyunk arra, akik alig hittek a torna hatékonyságában. Hitetlenül kezdtünk bele, aztán a gyerek viselkedésében és figyelmében történt változások meggyőztek minket. A kisfiam a kezdetektől szeretett járni, valahogy ösztönösen érezte, hogy jó neki. Voltak/vannak nehéz időszakok, de ezen a torna segítségével, Ági határtalan türelmével, hamar átlendülünk. Amíg a gyereknek szüksége van rá, természetesen járni fogunk! ”

7 éves fiú édesanyja

 

 

„ D. egy éve jár alapozó terápiára. A változás szembetűnő! Fél év után már váltott lábbal közlekedett a lépcsőn, a térdei merevsége megszűnt, szépen tud már futni, erősödött, izmosodott és elkezdett gondolkodni és problémát megoldani valamint önbizalma is felfelé ível – bátrabb és elhiszi, hogy képes végigcsinálni a feladatokat! Ági végtelenül türelmes és szeretettel, teljes odaadással foglalkozik a gyerekekkel. A gyerekek szeretnek ide járni, mert játékosan fejleszti őket – bár néha elfáradnak, mégis valahogyan átbillenti őket  ezen. Elégedett vagyok és járunk, ameddig kell! ”


7 éves fiú édesanyja

 

„ K. már közel három éve jár terápiára. Kitartása, feladattudata sokat erősödött és a mozgása is összerendezettebb lett. Figyelme még javításra szorul, de nagyon igyekszik. Az idegrendszeri éretlenségen túl Ági sok egyéb problémára is rávilágított, aminek köszönhetően javult K. életminősége. ”

10 éves fiú édesanyja

 

 

„ Közel két éve járunk Ágihoz alapozó terápiára elsősorban lányom látványos mozgásbeli elmaradásai miatt. Kislányom nagyon szeret Ágihoz tornázni járni, sokat ügyesedett, magához képest szépen fejlődik. Fontosnak tartom, hogy Ági következetes és határozott a gyerekekkel, jól kommunikál velük és a szülőkkel egyaránt. Lelkiismeretes, szakmailag elhivatott embernek ismertem meg. ”


6 éves kislány édesanyja

 

„ B. néhány hónapja jár Ágihoz terápiára. Már most látszik, hogy nagyon jó hatással van rá. Az egyensúlya nagyon sokat fejlődött. Önbizalomhiányos volt, de mióta Ágihoz jár nagyon sokat változott és nem hallani már, hogy „Nem tudom!” B. teljesen reálisan látja már önmagát, és sokkal fiúsabb, vagányabb lett – már több az apával közös várt program is, ami korábban nem volt jellemző (nagyon anyás volt). Mi eddig nagyon sokat nyertünk Ágival és a terápiával! ”

6 éves kisfiú édesanyja

 

 

„ Mielőtt elkezdtük a tornát B. társaságban nagyon félénk és zárkózott volt. Egyáltalán nem volt hajlandó megszólalni, otthoni közegben is korához képest kevés szót használt. Most már 1 éve tornázik és sokkal összeszedettebb, nyugodtabb és figyelmesebb. Minden szülő egyik legnagyobb félelme, amikor probléma van a gyerekkel, nem úgy fejlődik, némiképp elmarad néhány területen. Nehéz ezzel szembenézni és kitalálni, hogy mivel is tudnál neki segíteni. Sok mindennel próbálkoztunk mi is, mielőtt Ágihoz kerültünk. Védőnői tanácsra bölcsödébe írattuk, majd elkezdtük a tsmt tornát, de egyik út sem vezetett eredményre….. Egyik ismerősünk javaslatára kerestük fel Ágit. Heti két alkalommal járunk tornára és időről-időre egyre jobban fejlődött B. Mára már az óvoda is jelezte, hogy B. szívesen barátkozik és a közös foglalkozásokon is szívesen részt vesz. Mindezt nem értük volna el Ági hozzáértése és határozottsága nélkül. ”


4 éves kisfiú édesanyja